Koronahjelp gjennom SiO Helse

Alle studenter ved Lokførerskolen meldes inn i Studentsamskipnaden i Oslo (SiO). Her får de tilbud om rimelig bolig, trening, ulike foreninger og mye mer. Mest interessant i disse dager er at de tilbyr omfattende helsehjelp.

Publisert: 01.02.2021 10.19 av Maria Dahl Oppdatert: 01.02.2021 10.19

SiO Helse har åpne tilbud for testing for Covid 19. De tilbyr også legeassistanse for de som har behov for hjelp med den fysiske helsen, og psykologhjelp for de som trenger noen å snakke med. Når vaksine er tilgjengelig, kan studentene våre bestille dette gjennom SiO.

I tillegg har SiO Helse mange tilbud om kurs og webinarer om mestring, motivasjon, trening og kosthold, stressmestring, refleksjonsgrupper for menn, mindfulness, musikkterapi, følelseskurs og mye mer.

De har også kurs rettet direkte mot nye studenter for å gi dem en god start, samt kurs i å lære deg å unngå å utsette arbeidsoppgaver (prokrastinere mindre).

Og for deg som ønsker en ny og sunnere livsstil har de kurs om fysisk aktivitet, kosthold og motivasjon over lengere tid.

SiO Helse tilbyr også tannlege til en rimelig penge.

Alle studenter ved Lokførerskolen blir meldt inn i SiO uten ekstra kostnad. For å benytte seg av tilbudet må man kunne vise fram studiebevis med gyldig semesteroblat.

Les mer om SiO Helse her, og bestill time

Les også tidligere publisert artikkel om Studentsamskipnaden her

Foto: fra Unsplash