Vaksinering av studentene våre

Oslo kommune har ansvar for å tilby vaksine til de som oppholder seg i kommunen. Dette gjelder også studenter som ikke er folkeregistrert i kommunen. Alle studenter som ønsker vaksine i Oslo må registrere seg!

Publisert: 31.05.2021 09.34 av Maria Dahl Oppdatert: 31.05.2021 09.34

Oslo kommune organiserer vaksinasjon mot Covid 19-sykdom. I uke 24 starter de med vaksinering av studenter i gruppe 10 (alder 18-24 år og 40-44 år), og i uke 26 gruppe 11 (alder 25-39 år.)

Registrer deg!

Alle oppfordres sterkt til å registrere sitt ønske om koronavaksine. Dette bidrar til at kommunen mottar korrekte kontaktopplysninger og kan enklere kalle inn til vaksinasjon. Registrerte får beskjed om tid og sted for vaksine når det blir deres tur.

Det er spesielt viktig for studenter som ikke er folkeregistrert at de bruker selvregistreringsløsningen.

Her finner du registreringsskjemaet

Mer informasjon om koronavaksine og vaksinasjonsprosessen finner du på Oslo kommunes nettsider:

Vaksine og vaksineringsprosess

Her finner du mer spesifikk informasjon om vaksinering på SiOs nettsider:

SiO - vaksinering mot Covid 19

Studentsamskipnaden i Oslo (SiO) tilbyr testing, selvtesting og korona-attest.

Les mer på nettiden til SiO

Foto: Hakan Nural (Unsplash)