Personvernerklæring

Jernbanedirektoratet, ved jernbanedirektøren, er ansvarlig for behandling av personopplysninger som skjer i jernbanedirektoratet. Oppgavene med å følge opp dette til daglig er delegert i henhold til interne retningslinjer. I dette tilfellet er det Norsk fagskole for lokomotivførere ved rektor som har ansvaret.

Norsk fagskole for lokomotivførere samler inn og behandler dine personopplysninger trygt.

Studenten

Hovedvekten av personopplysninger som behandles er knyttet til opptak av studenter, og gjennomføring av studiet. Vi følger regelverk fra forvaltningsloven, arkivloven, offentlighetsloven, personopplysningsloven og bokføringsloven når vi utarbeider våre rutiner. På grunn av arkivplikt må vi oppbevare personopplysninger etter at studenten er ferdig på skolen.

Du har rett til innsyn i hvilke opplysninger vi oppbevarer om deg. Les mer om dine rettigheter på Datatilsynets nettsider.

Denne nettsiden

Lokførerskolen samler ikke inn personopplysninger når du besøker våre nettsider på www.lokforerskolen.no.

Vi har aktivert IP-anonymisering i Google Analytics, slik at statistikken ikke skal spores tilbake til deg.

Har du spørsmål om hvordan Lokførerskolen håndterer dine personopplysninger kan du ta kontakt med rektor Kai Jensen på e-postadressen post@lokforerskolen.no. Du kan også ta kontakt med personvernombudet i Jernbanedirektoratet på e-postadresse personvernombud@jernbanedirektoratet.no.